contact Jeannette Loonstra
Interim

Jeannette Loonstra kan worden ingezet als freelance makelaar; door makelaarskantoor of projectontwikkelaar, voor nieuwbouw of bestaande bouw: flexibiliteit op tijdelijke basis op verschillende aspecten van de vastgoedbranche.

Woningmakelaardij

Nieuwbouw
Doordat er veel partijen betrokken zijn bij nieuwbouw zijn projecten vaak complex en wordt de geplande datum van start verkoop vaak opgeschoven. Makelaarskantoren kunnen niet altijd de gewenste flexibiliteit bieden waardoor de belasting op het personeel groot wordt en kostbare tijd verloren gaat. Daarnaast vergt het schrijven van een marktanalyse voor de opdrachtgever specifieke kennis en ervaring. Voor deze flexibiliteit, ervaring en kennis bent u bij Jeannette Loonstra aan het juiste adres.

Bestaande bouw
In de makelaardij is het hollen of stilstaan, wannéér een drukke periode zich aandient is bijna niet te voorspellen. In tijden van topdrukte, in vakantietijd, bij langdurig ziek personeel of tijdens zwangerschapsverlof kan Jeannette Loonstra worden ingezet bij nieuwbouw en aan- en verkoop van bestaande bouw.

Projectontwikkeling

In piektijden van drukte, op projectbasis of bij personeelstekort biedt Jeannette Loonstra haar diensten aan als verkoopadviseur, kopersbegeleider, bij het organiseren en bemannen van kopersinformatieavonden, verkoopmanifestaties, kijkmiddagen op de bouw en opleveringen. Flexibele dienstverlening aan kopers onder de naam van uw organisatie.